ITWatch

Ungt dansk fintechselskab henter historisk millionbeløb

Fintechselskabet Scaleup Finance har ifølge Børsen sat danmarksrekord ved at hente den største seed-investering nogensinde herhjemme.

Alexander Sonne Wulff er adm. direktør og medstifter i Scaleup Finance. | Foto: PR

Med 58 mio. kr. i ny kapital har det danske fintech-selskab Scaleup Finance hentet det største beløb herhjemme i en såkaldt seed-runde, skriver Børsen.

Selskabet står bag en løsning målrettet startup- og scaleup-selskaber, der har brug for en platform til økonomistyring, budgetter, administration til løn og finansielle modeller.

Scaleup Finance gik i luften i marts sidste år og har i løbet af blot halvandet år landet over 100 kunder og rundet 15 mio. kr. i årlige abonnementsindtægter – og i samme periode er medarbejderstaben vokset fra seks godt 70 ansatte.

Den nye kapital skal blandt andet bruges på at vokse internationalt, hvor Scaleup Finance allerede er til stede i England.

Fintech-selskab runder 10 mio. på under et år

Inpay indgår aftale med FN om at lave billigere overførsler til Uganda

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs