ITWatch

Madspildsapp får kapitalindskud på trecifret millionbeløb

Det sker, efter at virksomheden præsenterede et regnskab for 2021 med et underskud på over 300 mio. kr.

Foto: Too Good To Go / PR

Madspildsappen Too Good to Go har ifølge Dagligvarehandlen fået tilført kapital på knap 200 mio. kr.

Det sker efter offentliggørelsen af regnskabet for 2021, der viste et underskud på knap 344 mio. kr. trods en stigning i omsætningen fra 281 mio. kr. i 2020 til 493 mio. kr.

Også egenkapitalen skrumpede i året ind, nærmere specifikt til 31 mio. kr. mod 79 mio. kr. i 2020, hvor selskabet fik tilføjet 300 mio. kr. i kapital.

I et interview til Børsen i forbindelse med offentliggørelsen fortalte virksomhedens stifter og adm. direktør, Mette Lykke, at fokus for Too Good to Go fremover skal lægges på at skabe overskud frem for vækst.

Det skyldes blandt andet, at stigende inflation og økonomisk usikkerhed har gjort det sværere for virksomheden at skaffe kapital.

”I sådan en situation må man tilpasse sig. Hvis investorerne ikke er villige til at betale så meget for væksten mere, så skal vi heller ikke være villige til at investere så meget i den mere. Så vi har valgt at rykke tidspunktet, for hvornår vi bliver profitable, frem,” sagde Mette Lykke til avisen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Stort underskud i Too Good to Go

Mette Lykke: Opbremsningen i tech-investeringer er sund

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs