ITWatch

Universal Robots hævede omsætningen med 41 pct. i 2021

Den fynske robotvirksomhed Universal Robots havde godt gang i forretningen i 2021, og direktør forventer, at væksten fortsætter i år, skriver Børsen.

Foto: Peter Hove Olesen

Universal Robots landede sidste år en omsætning på 2,1 mia. kr., hvilket er 41 pct. mere end året før, skriver Børsen.

Robotvirksomheden, der har rundet 800 ansatte, regner med, at væksten fortsætter i 2022.

"Vi ser meget, meget lyst på 2022 som et vækstscenarie. Vi forventer rigtig høj vækst igen, på linje med det, vi har set sidste år. Der er ingenting indtil videre i år, der tyder på, at det ikke bliver tilfældet," siger Kim Povlsen, adm. direktør i Universal Robots, til Børsen.

Universal Robots, der blev stiftet i 2005, er i dag ejet af amerikanske Teradyne.

Universal Robots melder om bedring i salget

To danske robot-stjerner fik voldsom vækst i første kvartal 

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs