ITWatch

Omsætningen – og underskuddet – skrumper hos DXC

Omsætningen falder, og der er fortsat røde tal på bundlinjen, men udviklingen peger i den rigtige retning hos DXC, der halverer driftsunderskuddet. Topchef forventer voksende omsætning næste år.

Foto: DXC Technology/PR

Med en tilbagegang på knap 12 pct. må DXC Technology se sin toplinje falde. Samtidig kan it-selskabet konstatere, at driftsindtjeningen lander på et trecifret millionunderskud.

Sidstnævnte lyder på minus 129 mio. kr., hvilket er dog en væsentlig forbedring sammenlignet med forrige år, hvor underskuddet lød på 248 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs