ITWatch

Adobe øger omsætningen markant

Adobe har i seneste kvartal haft vækst i omsætningen og overgår analytikernes forventninger. Alligevel tager aktien en dukkert i eftermarkedet trods de gode tal.

Foto: Manaure Quintero/Reuters/Ritzau Scanpix

Det amerikanske softwareselskab Adobe overraskede efter børslukketid tirsdag positivt med sine tal for tredje kvartal og også med prognosen for fjerde kvartal.

Ikke desto mindre faldt aktien i eftermarkedet med 4,1 pct. til 619,75 dollar. I den regulære handel var aktien forinden lukket i 645,89 dollar efter en stigning på 0,7 pct.

Regnskabet for tredje kvartal viser en vækst i omsætningen på 22 pct. til 3,94 mia. dollar og en justeret indtjening per aktie på 3,11 dollar mod 2,57 dollar i samme periode året før.

Analytikerne havde ifølge Bloomberg News til sammenligning ventet en omsætning på 3,89 mia. dollar og et resultat på 3,01 dollar per aktie.

I fjerde kvartal venter Adobe et justeret overskud på 3,18 dollar per aktie og en omsætning på omkring 4,07 mia. dollar. Det overgår analytikernes forventninger om en omsætning på 4,04 mia. dollar og et overskud på 3,08 dollar per aktie.

Trustpilot i aktiedyk trods opjusterede forventninger 

Coupa løftes af regnskab og stærk prognose 

Mere fra ITWatch

Implement henter tidligere Accenture-chef

Konsulenthuset Implement henter tidligere topchef for det offentlige i Accenture ind, hvor han vender tilbage til et dansk selskab efter 20 år hos internationale spillere.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs