ITWatch

Aarhusiansk konsulenthus overgår forventningerne

Konsulenthuset Elbek & Vejrup, der har 25 år på bagen, kommer stærkt ud af det seneste regnskabsår. Her slår selskabet målsætningerne til både top- og bundlinje.

Niels Elbek er i dag hovedaktionær i Elbek & Vejrup, som han var med til at stifte for 25 år siden. | Foto: Elbek & Vejrup/PR

It-konsulenthuset Elbek & Vejrup, der har hovedsæde i Aarhus og netop har fejret 25-års jubilæum, har overgået forventningerne i det seneste regnskabsår.

Selskabet landede således en omsætning i 2020/21-regnskabet, der løb fra 1. juli 2020 til 30. juni 2021, på 215,5 mio. kr. I 2019/20 lå omsætningen på 203,8 mio. kr.

På bundlinjen ender Elbek & Vejrup i det nye regnskab med et overskud efter skat på 54,4 mio. kr. mod 44,4 mio. kr. året før.

"Ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende og bedre end de tidligere fremsatte forventninger," skriver selskabet i regnskabet.

Her påpeger man desuden, at målsætningen oprindeligt var, at selskabet skulle ramme en omsætning og et resultat i 2020/21, der var på niveau med 2019/20-tallene.

Men det er altså gået bedre end ventet hos det aarhusianske konsulenthus, der både har offentlige og private virksomheder på kundelisten.

"Stigningen i såvel omsætning og resultat kan henføres til store og succesfulde opgraderings- og ny-implementeringsprojekter, hvor der også har været en stor tilgang af nye kunder i løbet af året," skriver ledelsen i regnskabet.

Elbek & Vejrup havde i det seneste regnskabsår i gennemsnit 146 ansatte, hvilket er otte mere end i 2019/20.

Ser man på den kommende tid, har konsulenthuset en positiv forventning til det igangværende regnskabsår.

"Det er ledelsens forventning, at den generelle efterspørgsel på vores løsninger og rådgivningsydelser forsat vil være høj," skriver ledelsen.

Selskabet forventer, at både omsætning og resultat i 2021/22 vil være på niveau med 2020/21-tallene.

Konsulenthus trodser coronakrisen og præsenterer tocifret vækst

It-selskab frifundet i bestikkelsessag 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs