ITWatch

Efter en årrække med millionunderskud øjner Hiper et plus

Det TDC-ejede Hiper, der leverer bredbånd, har sammenlagt landet underskud på 69 mio. kr. siden stiftelsen. Men nu står selskabet muligvis overfor et breakeven, lyder det i nyt regnskab.

Foto: PR

TDC-selskabet Hiper ender i 2020 med det laveste underskud i en årrække og en stor stigning i selskabets omsætning. Derudover kan bredbåndsleverandøren formentlig indenfor en overskuelig tid ende i plus, skriver selskabet i nyt regnskab.

Hiper, der blev stiftet tilbage i 2015 af blandt andet den driftige iværksætter og i dag business angel Stig Myken, har siden dengang sammenlagt leveret et tab på 69 mio. kr. før finansielle poster, viser selskabets nye regnskab, der netop er aflagt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs