ITWatch

Simcorp-chef ser sund udvikling trods ordretørke

Det kom ingen nye Simcorp-kunder ind i selskabet i første kvartal, men det får ikke topchefen til at ryste på hånden.

Foto: PR

Simcorp fik ingen kunder i første kvartal, men masser af penge i kassen fra driften og hos Simcorps topchef Klaus Holse er der ingen slinger. Han tror på fremtiden trods manglen på nye kunder, siger han til Børsen.

"I første kvartal får vi ikke nye kunder, men vi får leveret på en masse af det, som vi fik i ordre i fjerde kvartal. Underliggende ser vi en god, sund udvikling, hvor indtjeningen øges," siger han.

Simcorp leverer platforme til store internationale banker til handel med alt fra værdiparirer til råvarer og Simcorp, der er børsnoteret, har stille og roligt opbygget sin position som en af de globale spillere blandt bankerne.

Han tilføjer til bankerne, at det afgørende resten af året er, at selskabet kan fastholde en vækst i salget af platforme til eksisterende og nye kunder.

Simcorp leverer mere end ventet på top og bund 

Softwarehus henter millioner fra Snapchat-investor

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs