ITWatch

Store investeringer sender EG ud med kvart milliard i underskud

Opkøbsivrige EG kommer ud af et travlt coronaår med betydelig vækst i omsætningen gennem en lang række opkøb, men investeringerne koster dyrt og sender selskabets indtjening ned med et underskud på nærved en kvart milliard kroner.

Foto: PR/EG/Morten Bak

EG har haft travlt i 2020 under coronaåret, og selskabets netop aflagte regnskab viser, at strategien om at opkøbe talrige mindre softwareselskaber har bidraget til, at EG's omsætning og driftindtjening går betydeligt frem.

EG har opkøbt striber af selskaber, som ITWatch har beskrevet gennem de seneste år, som en del af selskabets strategi om at opbygge et stort dansk softwarehus for business to business-softwareløsninger til danske virksomheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs