ITWatch

Amerikansk tv- og mobiloperatør leverer bedre end ventet indtjening

Mobil- og tv-operatøren Dish tjener bedre end ventet til trods for ar selskabet taber mobilabonnenter.

Dish indikeres 0,4 pct. højere, efter at den amerikanske tv- og mobilteleudbyder har leveret en betydelig bedre end ventet indtjening, mens abonnementsfrafaldet inden for mobiltelefoni til private er øget i forhold til tredje kvartal.

Satellittvudbyderens omsætning er i fjerde kvartal steget med 41 pct. til 4,56 mia. dollar, hvilket er en spids over analytikernes forventning indsamlet af Bloomberg News på 4,54 mia. dollar.

Indtjeningen per aktie er tæt ved fordoblet til 1,24 dollar fra 69 cent. Det er betydeligt over analytikernes forventning på 81 cent.

Abonnenterne til betalings-tv er dykket med 133.000 i fjerde kvartal, hvilket er et mindre fald end i fjerde kvartal året forinden, hvor faldet var på 194.000.

Samlet set er antallet af betalings-tv-abonnenter faldet med 5,8 pct. til 11,3 mio.

Antallet af private mobilabonnenter er faldet med 363.000 i kvartalet, hvilket er større end faldet på 212.000 i tredje kvartal 2020.

Samlet set havde Dish ved udgangen af kvartalet 9,06 mio. private mobilabonnenter.

Telia varsler afskedigelser i Norge 

Tidligere TDC-topchef forlader Nordeas bestyrelse 

Mere fra ITWatch

Nodes bliver lagt i graven og genopstår som Monstarlab

Nodes, der engang var kendt som et dansk app-udviklingshus, skifter i dag navn til Monstarlab og sætter en stor streg under, at selskabet nu i højere grad er et konsulenthus og en del af et globalt setup. Det er kulminationen på flere års tilløb, siger dansk landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs