ITWatch

Per Kogut øjner flere opkøb til at styrke væksten

NNIT lukker døren til et udfordrende 2020 og kigger ind i det nye år med vækstforventninger. Når corona-situationen er under kontrol, vil topchef Per Kogut rette blikket mod nye opkøb til at styrke væksten.

Foto: PR

NNIT skal tilbage på vækstsporet i 2021. Det fastslår topchef Per Kogut oven på offentliggørelsen af it-selskabets regnskab for det forgangne år.

"Vi er kommet ind i 2021 med en god flyvehøjde. Vi har et meget højt aktivitetsniveau overfor eksisterende og nye kunder, så vi er rimelig fortrøstningsfulde. Det er klart, at det er lidt af en mavepuster at corona-tiltagene bliver forlænget, men forhåbentlig er det kun en måned," siger NNIT-topchefen til ITWatch og tilføjer:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Digitalt sundhedsfirma får millionindsprøjtning

Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, har fået 3,9 mio. kr. af Innovationsfonden. Pengene skal bane vejen for en større finansieringsrunde til næste år, hvor selskabet går efter at rejse 74,4 mio. kr. fra både eksisterende og nye, udenlandske investorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs