ITWatch

Logitech leverer voldsom opjustering efter stærkt andet kvartal

Hardwareproducenten Logitech præsterer over forventning i andet kvartal.

Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix

Schweiziske Logitech, der producerer og sælger gamingudstyr i form af mus, tastaturer og høretelefoner, leverede langt over forventning i sit andet kvartal.

Samtidig leverer selskabet i forbindelse med regnskabet for perioden tirsdag morgen også en voldsom opjustering af forventningerne, der får analytikerne til at spærre øjnene op.

Logitech venter nu en omsætningsvækst på 35-40 pct. i hele regnskabsåret mod tidligere ventet 10-13 pct.

Samtidig ses der nu et justeret driftsoverskud på 700-725 mio. dollar mod tidligere ventet 410-425 mio. dollar.

I andet kvartal omsatte selskabet for 1,26 mia. dollar, hvilket var en fremgang på 75 pct. fra samme kvartal sidste år. Analytikerne havde ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News ventet et salg på 842,2 mio. dollar.

Det justerede driftsresultat voksede med 295 pct. til 353,5 mio. dollar i andet kvartal. Her havde analytikerne ventet en noget mere beskeden fremgang til 109,5 mio. dollar fra de 89,4 mio. dollar, der blev registreret på den regnskabspost et år tidligere.

Det amerikanske finanshus Citigroup kalder ifølge Bloomberg News resultaterne for "ekstremt stærke", og opdateringen betyder, at estimaterne skal øges betydeligt, vurderer analytikerne fra finanshuset.

Logitech ramt af Apples stop for salg af selskabets højttalere 

Logitech sænker driftsforventningerne grundet coronavirus 

Mere fra ITWatch

Dansk landechef for Oracle stopper

Det bliver et ryk opad for den danske landechef for Oracle, der fremover skal fokusere på østeuropa. Ingrid Mjøen har været hos Oracle i Danmark i små 17 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs