ITWatch

Toplinjen har pil opad hos it-serviceselskab

Kerneforretningen inden for it-drift og cloud-løsninger får omsætningen til at vokse hos it-serviceselskabet Netic, der også oplever fremgang på sikkerhedsområdet. Investeringer i nye kompetencer betyder dog, at toplinjevæksten ikke slår igennem på bundlinjen.

Foto: PR

Med en toplinjevækst på knap 10 pct. fortsætter it-serviceleverandøren Netic udviklingen, som de seneste 15 år har budt på næsten uafbrudt vækst.

Selskabet, der er en del af Trifork-koncernen, kommer ud af seneste regnskabsår med en omsætning på 137 mio. kr., hvilket er 12 mio. kr. mere end året forinden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs