ITWatch

GN opjusterer forventninger til Audio efter stærk start på 2019

GN Audio har lagt stærkt fra land i 2019 og opjusterer nu forventningerne til året.

GN opjusterer de finansielle resultater for 2019 for GN Audio efter en "meget stærk" start på 2019. I samme omgang kommer koncernen med en række foreløbig tal for, hvordan det er gået i Audio i årets tre første måneder,

Det oplyser GN fredag formiddag.

Selskabet ser nu en organisk vækst på mere end 19 pct. i Audio, hvor det tidligere hed mere end 15 pct. Og EBITA-marginen ses nu lande på cirka 20 pct., hvor forventningen tidligere lød på mere end 19 pct.

GN Audio er GN's division for headset. Og de foreløbige tal for første kvartal 2019 for den del viser en omsætning på 1333 mio. kr., en organisk omsætningsvækst på 36 pct., en EBITA-margin før relaterede transaktionsomkostninger i forbindelse med købet af amerikanske Altia på 17,8 pct., oplyses det.

Til sammenligning endte omsætningen i divisionen i de første tre måneder af 2018 på 931 mio. kr. og EBITA-marginen på 13,5 pct.

Stærkt momentum

I forbindelse med præsentationen af regnskabet for 2018 overgik GN Audio allerede analytikernes forventning for den organiske vækst i 2019. Analytikerne ventede dengang en organisk vækst i år på 11,2 pct.

"Det er et udtryk for, at vi har et meget stærkt momentum, som vi også bringer ind i året her. Vi er meget konkurrencedygtige, og vores organisation fungerer rigtig godt. Vi har de rigtige partnere, de har godt fat i vores produkter, og kunderne kan godt lide produkterne," sagde René Svendsen-Tune, administrerende direktør i GN Audio, til Ritzau Finans ved den lejlighed.

GN offentliggør regnskab for første kvartal 1. maj.

GN udsteder aktieoptioner til en markedsværdi af 53,5 mio. kr

Amerikansk GN Audio-rival skifter navn efter milliardopkøb

Amerikansk opkøb er i hus for GN Audio

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger