ITWatch

Hewlett Packard Enterprises forventninger overrasker positivt

Den amerikanske teknologikoncerns forventninger til årets resultat er en del mere optimistiske end analytikernes forventninger, skriver Bloomberg News.

Foto: Paul Sakuma/AP/Ritzau Scanpix

Den amerikanske teknologikoncern Hewlett Packard Entreprise, HPE, overraskede sent tirsdag de amerikanske aktiehandlere med et kvartalsregnskab med en omsætning på 7,8 mia. dollar og - ikke mindst - forventninger til hele regnskabsåret, der er en del mere optimistiske end analytikernes forventninger, skriver Bloomberg News.

Analytikerne havde ventet en omsætning i HPE på 7,7 mia. dollar i kvartalet, der sluttede med udgangen af juli.

Ifølge regnskabet venter HPE nu et overskud per aktie på 39-44 cent i sit fjerde kvartal, mens analytikerne havde regnet med et overskud på 42 cent per aktie, og for hele året sigter HPE på et overskud per aktie på 1,50-1,55 dollar, mens analytikerne blot regner med 1,47 dollar i overskud per aktie.

HPE er i færd med at ændre sin strategi fra at være computerproducent til at være et powerhouse inden for netværk, software og service, hvor marginerne er højere, noterer Bloomberg News.

HPE-aktien steg 1,7 pct. i det amerikanske eftermarked.

/ritzau/FINANS

HP Enterprise vil satse 26 mia kr på nyt fokusområde

Hewlett-Packard falder i toppen men frasalg hæver indtjeningen 

Mere fra ITWatch

Ericsson: De næste fem år vil vores dataforbrug eksplodere

Om blot fem år vil antallet af 5G-abonnementer i verden runde fem milliarder og 80 procent af alle mobile bredbåndsabonnementer vil være baseret på 5G. Sådan lyder et par forudsigelser fra Ericssons årlige rapport om de kommende år på mobilområdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs