ITWatch

Aktieanalytiker: Det er helt naturligt at Netcompany får lidt hug

Selvom Netcompany-aktien falder med 8,5 pct., bør investorerne ikke være bekymrede, mener analytiker. "Den langsigtede case er intakt," lyder vurderingen.

Adm. direktør i Netcompany André Rogaczewski. | Foto: Malte Oxvig

Investorerne sender tirsdag formiddag Netcompany-aktien ned med 8,5 pct., efter selskabet tirsdag morgen fremlagde regnskab for andet kvartal. Selskabet blev børsnoteret for to måneder siden, og det er derfor første gang, at aktiemarkedet kan reagere på et regnskab.

Regnskabet kunne ellers vise, at Netcompany havde en organisk vækst på 36,8 pct. i årets andet kvartal, hvilket ifølge John Stihøj, analytiker og adm. direktør i Aktieinfo, er yderst imponerende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs