ITWatch

Amerikansk teleselskab hæver dansk toplinje – men går tilbage i bunden

En handelsaftale med AT&T's forskellige selskaber er med til at løfte omsætningen i den danske forretning, mens bundlinjen falder en smule.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Mark Lennihan

AT&T Global Network Services Danmark, der leverer netværk, salg, marketing og support for moderselskabets globale forretninger, kommer ud af 2017 med en løftet omsætning efter et fald året før.

Selskabet hæver toplinjen med godt 3 pct. til 151 mio. fra 147 mio året før. Samtidig falder ebitda til 3,5 mio. kr. fra 4,3 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Klumme: Metaverset er mere end virtuelle mødelokaler og sjove avatarer

Facebook (nu Meta), Apple og Microsoft taler alle om fremtidens internet også kendt som The Metaverse. Visionen er ét stort virtuelt univers, hvor alle er forbundet til alle og det er især noget virksomheder kan være de første til at nyde godt af, skriver Sune Wollf, CTO hos Synergy XR, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs