ITWatch

HP ser øgede omkostninger

HP kom gennem sit andet kvartal med en indtjening, der var helt som ventet, mens omsætningen lå lidt over analytikernes estimater. Til gengæld løftede selskabet sin guidance for tredje kvartal, men øgede omkostninger satte ridser i lakken.

Foto: Paul Sakuma/AP/Ritzau Scanpix

HP venter nu en justeret indtjening per aktie i intervallet 49 til 52 cent i tredje kvartal. Det skal holdes op mod, at analytikerne, ifølge Bloomberg News, havde spået en indtjening på 49 cent i det igangværende kvartal.

I andet kvartal landede den justerede indtjening per aktie på 48 cent. Helt som spået på Wall Street, mens driftsresultatet, målt på EBITDA, landede på 1,14 mia. dollar mod ventede 1,12 mia. dollar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs