ITWatch

Tabsgivende Ewii Bredbånd venter overskud næste år

Energiselskabet Ewii har kæmpet med underskud i bredbåndsforretningen i mange år, men det bliver efter planen vendt i 2019. Koncernens adm. direktør forventer, at der er sorte tal på bundlinjen i løbet af 2019.

Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii. | Foto: Lasse Hyldager Fotografi

2017 bød på endnu et minus på bundlinjen for fiberselskabet Ewii Bredbånd, som er en del af Ewii-koncernen. Samlet ender resultatet efter skat på minus 11,7 mio. kr. mod et plus på 74,4 mio. kr. året før. Samtidig vækstede bruttofortjenesten til 104 mio. kr fra 82 mio. kr. i 2016.

Men der er lys for enden af tunnellen. Ifølge adm. direktør i Ewii, Lars Bonderup Bjørn, forventes der sorte tal allerede om godt et år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Stifter sælger livsværk til One.com

Stifter af Simplesite, Morten Elk, har sammen med den øvrige ejerkreds solgt virksomheden, som han har opbygget gennem 20 år. Køber er det kapitalfondsejede svenske One.com.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs