ITWatch

Overskuddet flader ud hos dansk it-virksomhed

Det danske selskab It-afdelingen må efter en periode med stigende millionoverskud på bundlinjen indstille sig på mere rolige tider.

Dennis Nørgaard, direktør, It-afdelingen.

Indtjeningen flader ud for det danske selskab It-afdelingen, skriver Computerworld med henvisning til selskabets årsregnskab.

It-afdelingen 10-doblede bundlinjen på fire år, så den i 2016 lød 10,2 mio. kr. Men sidste år kom selskabet ud med et resultat af den primære drift på 10,1 mio. kr.

Overfor Computerworld siger direktør Dennis Nørgaard Hansen, at bundlinjen "ikke er noget at råbe hurra for":

"Der er to årsager: Den ene er, at vi har bygget vores datacenter i Silkeborg, og det krævede ret meget arbejde fra de dygtigste hoveder, og når vi flytter dem ud af produktionen, så kan vi ikke sælge dem, og det er konsulenttimer, der går direkte på bundlinjen. Derudover har det slået os, at vi ikke har haft nok projekter henover sommeren, så der har vi haft for mange tomgangstimer," siger han.

"Mens konkurrenterne drikker champagne, kommer deres kunder til os"

Lavere dollarkurs skyld i lavere omsætning og indtjening hos RTX 

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs