Netcompany lander rekordomsætning i historisk regnskab

For første gang runder Netcompany milliardomsætning – med solid margin endda. Baggrunden er levering af it-projekter i høj kvalitet og til rette budget, fastslår direktør André Rogaczewski.
Foto: PR/Netcompany
Foto: PR/Netcompany

Med en omsætning på 1,4 mia. kr. og en driftsindtjening på 369 mio.kr. kan Netcompanys adm. direktør André Rogaczewski se tilbage på et 2017, hvor it-leverandøren havde fuld fart på udviklingen.

Det skriver Børsen.

Omsætningen, der for første gang rundede 1 mia. kr., voksede med 57 pct., mens væksten i driftsindtjeningen lød på 73 pct.

Netcompany købte i det forgangne år det engelske konsulenthus Hunter Macdonald, men bag udviklingen i omsætningen ligger en også organisk vækst på 37 pct. Samtidig kan selskabet bryste sig af en indtjeningsmargin på 26 pct.

"Det er jo et billede på, at vi rydder meget lidt op. Vi kommer i mål med projekterne til rette budget og i en meget høj kvalitet, som kunderne er glade for," siger André Rogaczewski, der afviser at forholde sig til rygter om en kommende børsnotering, til Børsen. Avisen skriver, at den ifølge dens oplysninger er planlagt til at finde sted i juni.

Mindre konsulenthuse sætter sig i stigende grad på de statslige it-ordrer 

Medie: Netcompany sigter mod børsen i juni 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Magnus Møller

Ib Kunøe forlader formandsposten i Atea