Ateas topledelse modtager optioner

Atea, der netop har aflagt årsregnskab, uddeler optioner til en lang række chefer i stil med tidligere år. Tre danske topchefer er på listen.

En stribe topledere i det norsk-noterede danske it-selskab Atea har modtaget optioner, fremgår af en meddelelse fra selskabet. Sammenlagt er 18 topchefer med i programmet, som uddeles til en kurs på 115 og udløber i slutningen af 2022.

Blandt de danske topchefer er der tre med på listen.Malene Rhode Carstensen, der er finansdirektør, modtager 30,000 optioner og har efterfølgende 44,667 optioner samt 1,000 aktier i selskabet, hedder det.

Den øverste chef for selskabet, Morten Felding, modtager 210,000 options og har dermed sammenlagt 276,667 optioner, men ingen aktier i Atea.

Endelig modtager Rasmus Hauge Mathiassen, der er økonomichef, 9,000, der bringer ham op på 12.000 men uden han ejer aktier, skriver Atea i en meddelelse.

Resten af topcheferne i programmet er fordelt over hele selskabets nordiske og baltiske satsningsområde samt placeret i Atea´s øverste topledelse.

Atea ser frem til at høste resultaterne af ny organisation i 2018

Atea-formand og storinvestor: Lad os nu se om det overhovedet er bestikkelse 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også