ITWatch

Ateas topledelse modtager optioner

Atea, der netop har aflagt årsregnskab, uddeler optioner til en lang række chefer i stil med tidligere år. Tre danske topchefer er på listen.

En stribe topledere i det norsk-noterede danske it-selskab Atea har modtaget optioner, fremgår af en meddelelse fra selskabet. Sammenlagt er 18 topchefer med i programmet, som uddeles til en kurs på 115 og udløber i slutningen af 2022.

Blandt de danske topchefer er der tre med på listen.Malene Rhode Carstensen, der er finansdirektør, modtager 30,000 optioner og har efterfølgende 44,667 optioner samt 1,000 aktier i selskabet, hedder det.

Den øverste chef for selskabet, Morten Felding, modtager 210,000 options og har dermed sammenlagt 276,667 optioner, men ingen aktier i Atea.

Endelig modtager Rasmus Hauge Mathiassen, der er økonomichef, 9,000, der bringer ham op på 12.000 men uden han ejer aktier, skriver Atea i en meddelelse.

Resten af topcheferne i programmet er fordelt over hele selskabets nordiske og baltiske satsningsområde samt placeret i Atea´s øverste topledelse.

Atea ser frem til at høste resultaterne af ny organisation i 2018

Atea-formand og storinvestor: Lad os nu se om det overhovedet er bestikkelse 

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs