ITWatch

Azets Insight vækster i omlægningsperiode

Konsulentvirksomheden Azets Insight, der leverer it-løsninger til løn, hr- og regnskaber, præsenterer igen et millionoverskud. Regnskabet for 2017 dækker dog kun over årets første seks måneder grundet forskudt regnskabsperiode.

June Mejlgaard Jensen, direktør i Azets Insight. | Foto: PR

I regnskabsåret for 2017, der grundet forskudt regnskabsperiode kun dækker de første seks måneder, kommer konsulentvirksomheden Azets Insight ud med et overskud på 4,2 mio. kr. efter skat.

Selskabet, der leverer it-løsninger til løn, hr- og regnskaber, blev stiftet i 2016, da Visma koncernen i Norge valgte at udskille sine danske aktiviteter. I slutningen af samme år blev det daværende Visma-selskab solgt til britiske Cogital Group og har nu valgt at skifte regnskabsperiode. Det betyder, at regnskabet for 2017 som nævnt kun dækker over en periode på seks måneder, da den nye regnskabsperiode er fra 1. juli til 30. juni.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs