ITWatch

TDC får en tv-forretning i vækst ind i folden med MTG

Når MTG's nordiske tv-forretning efter planen bliver opkøbt af TDC, er det en forretning i vækst, der bliver en del af det fusionerede selskab. Digitale forretninger fortsætter væksten og gav overskud i fjerde kvartal.

Foto: PR/MTG

TDC og MTG's nordiske forretning fusionerer og skaber dermed en stor magtfaktor på det nordiske underholdnings- og mediemarked. Nyheden landede i morges samtidig med MTG's årsregnskab for 2017, og det viser fremgang for den tv-forretning, der bliver en del af det fusionerede selskab.

Forretningsbenet Nordic Entertainment, der dækker MTG's tv-forretning i Norden, havde i 2017 en omsætning på 11,96 mia. svenske kr., svarende til 9,1 mia. kr. Det er en fremgang på 7 pct. i forhold til året før.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs