ITWatch

Resultater

3-chef: Nu går vi efter andenpladsen på det danske mobilmarked

Mobilselskabet 3 regner med, at man nærmest allerede har overhalet Telia på det danske mobilmarked og sætter nu jagten ind på nummer to, Telenor. Metoden har været et langstrakt strategisk fokus skabt som følge af en af de værste priskrige på det danske mobilmarked nogensinde.

Analytiker: NNIT mister mere forretning hos Novo end ventet

Blødningen fortsætter hos NNIT, når det kommer til tilbagegangen hos kernekunden Novo Nordisk. Der er dog lys at skimte i horisonten, da it-selskabet forventer at lande forlængelse af en vigtig aftale, lyder det fra analytiker André Thormann.

Sitecore går frem trods omstilling af betalingsmodel

Sitecore er midt i en storstilet omstilling mod software afregnet på abonnement. 85 pct. af selskabets nysalg var abonnementsbaseret sidste år. Sitecore henter stadig et stort underskud, men leverer en stærkt stigende driftsindtjening.

Autobranchens it-selskab står stille

Autobranchens storleverandør af it-systemer kommer ud af seneste år med resultater, der viser svag tilbagegang og stilstand over nærved hele linien. Selskabet venter samme udvikling næste år.

Happy Helper lander nyt stort underskud

Regnskabsåret 2018/2019 viser en fremgang på bundlinjen i forhold til året forinden for rengøringsplatformen Happy Helper, men selskabet kører fortsat med et underskud, som er større end årets samlede omsætning.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger