ITWatch

Resultater

NNIT's guldfugl flyver højt igen efter et dyk i 2020

Med et resultat på 41 mio. kr. leverer Microsoft-huset Scales igen et pænt overskud til sin ejer NNIT. Coronakrisen tog dog toppen af nøgletallene, men ifølge direktør er salget tilbage i normal gænge. Flere store projekter vil give vækst i indeværende år.

Fynsk børskandidat ender i stort underskud

Fynsk softwarehus, der kandiderer til en børsnotering, kommer ud af coronakrisen med et stort tab, som overstiger underskuddet forrige år. Pengene er gået til investeringer.

Kriseramte Conferize lander nyt underskud

2020 bød på underskud for børsnoterede Conferize, der også har været meget tæt på at måtte dreje nøglen om. Inden 24 måneder sigter selskabet efter et positivt cashflow.

CGI: Danske opkøb skal opveje års fald i omsætningen

CGI i Danmark har tabt omsætning i årevis, men det har været en kalkuleret strategi væk fra forretningsområder uden afkast. Nu indleder selskabet jagten på flere opkøbskandidater i jagten på vækst og penge i kassen. Men CGI er kræsne, siger topchefen.

Adform-topchef venter vækst på toplinjen efter corona

En mere aggressiv salgsindsats og tilstrømning af nye kunder har givet pote for Adform, der klarede sig igennem et coronaramt 2020 med skindet på næsen. Topchef Troels Philip Jensen har øje på tre strategiske hovedmål i 2021.

Trifork lander vækst over hele linjen

Trifork havde et stærkt 2020, viser nyt regnskab. Frasalg får bundlinjen til at skyde i vejret, men både omsætningen og driftsresultatet viser også solid fremgang.

Seneste nyt

Se flere jobs