ITWatch

Resultater

Microsoft stiger efter stærke kvartalstal

Verdens største softwareselskab, amerikanske Microsoft, har tirsdag aften overgået analytikernes forventninger til selskabets første kvartal, og et indledende lille fald i eftermarkedet er vendt til en stigning på 0,5 pct.

Universal Robots varsler overskud

Trods fald i omsætningen varsler Universal Robots overskud i regnskab 2020. Udmeldingen kommer trods fald i omsætning og antallet af solgte robotter i det aktuelle regnskabsår, der er præget af corona-krisen.

Atea efter tredje kvartal: Vi skal have løftet vores hardwareforretning

Det er lykkedes for Ateas nye topchef at få sorte tal på driften i tredje kvartal - et vigtigt skridt i den turnaround, hun er sat i spidsen for. Men hvis omsætningen skal op, kræver det en forbedring af hardwareforretningen. Det er et stærkt konkurrencepræget marked, der har haft det svært under coronakrisen, lyder det fra Kathrine Forsberg.

Atea-direktør: Vi skal have løftet vores hardwareforretning

Det er lykkes for topchefen i Atea at få sorte tal på driftsindtjeningen i tredje kvartal - et vigtigt skridt i den turnaround, hun er blevet sat i spidsen for. For at toplinjen også kan blive løftet, kræver det en forbedring af hardwareforretningen. Det er et stærkt konkurrencepræget marked, der har haft det svært under coronakrisen, lyder det fra direktøren.

Omsætningen falder hos den danske del af Dell

Dells' danske afdeling gik tilbage både på omsætning og resultat i seneste regnskabsperiode. Et fortsat fokus på komplette infrastrukturløsninger skal sikre en "stabil" udvikling i forretningen, lyder det i regnskabet.

Telenor kaprer nye mobilkunder

Telenor har budt velkommen til 21.000 nye mobilkunder i årets tredje kvartal. Covid-19 og færre udenlandsrejser påvirker dog indtjeningen negativt.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger