ITWatch

Resultater

Mangel på medarbejdere stopper vækst hos dansk it-virksomhed

It-virksomhed må skrue ned for væksten på grund af mangel på medarbejdere. Selskabet bliver nødt til at sige nej til opgaver, og situationen sætter aftryk i selskabets regnskab. Pentia sætter nu gang i "rekrutteringsmotor" i hr-afdelingen, siger direktøren.

Investorerne søger ly i stabile Microsoft

De fem hurtigst voksende teknologiaktier i det såkaldte Fang-indeks, som dækker Facebook, Apple, Amazon, Netflix og Google, har skuffet den seneste tid. Investorerne søger nu ly i Microsoft.

Lessor har haft fuld blus på væksten med nye ejere ombord

Softwareselskabet Lessor har netop fremlagt regnskaber med stor fremgang på både top- og bundlinjen. Et enkelt engangssalg er især med til at trække resultatet i vejret. "Det kommer ikke igen, så det skal man ikke lægge for meget i," lyder det fra adm. direktør.

Lenovo har bedre fat i danskerne end i kineserne

Trods et nedadgående marked formår Lenovo at øge sit salg til professionelle kunder, fortæller dansk landechef. Fremgangen betyder, at virksomhedens markedsandel i Danmark er den største af alle landeafdelingerne i den kinesiske koncern.

Napatech tager konsekvens af skift i kunders markeder

Napatech er afhængige af, at kunderne køber på bestemte tidspunkter, men i den seneste tid er der sket et skifte i kundernes markeder, der har resulteret i flere udskydelser af store projekter hos virksomheden. Nu tager Napatech konsekvensen.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger