ITWatch

Resultater

Kapitalforvaltere: Bølge af nedjusteringer på vej

Europæiske virksomheder kan blive ramt hårdt af kombinationen af renteforhøjelser, boomende energipriser og tilbageholdende forbrugere. Derfor forudser kapitalforvaltere og banker nedjusteringer af resultatforventningerne fra mange børsselskaber.

Mapspeople vokser markant og sætter tryk på Asien-satsning

Den Nørresundby-baserede softwarevirksomhed Mapspeople har igen medvind i regnskabet, der i andet kvartal 2022 viser solid vækst. Næste stop ligger i Asien, hvor Mapspeople er ved at oprette en lokalafdeling, der nu skal have flere mennesker på kontoret.

Ikonisk Utzon-bygning er Cbrains nye hovedsæde – og sparegris

Cbrains køb af kendt Utzon-bygning i Nordhavn skal sætte softwarehuset på kortet over for internationale gæster. Samtidig er købet udtryk for en solid likviditet hos Cbrain. ”Det er sådan set fornuftigt nok at have en sparegris, hvor man lægger overskydende likviditet ned,” siger topchef.

Impero øger fokus på bundlinjen

Den årlige omsætning i compliance-platformen Impero voksede med 17 pct., eller knap to mio. kroner i første halvår. Nu bliver den kommercielle afdeling styrket med ny direktør, fortæller topchef Rikke Stampe Skov.

Klimasoftware åbner døre til nye kunder for Cbrain

Klimakrisen er en brændende platform for verdens regeringer. Det øger hastigheden i kundernes beslutningsprocesser og giver nye muligheder for Cbrain, der med sit standardsoftware kan levere hurtige løsninger, fastslår topchef Per Tejs Knudsen.

Væksten i Salesforce Danmark slår ny rekord

Trods en markant vækst på 25 pct. i 2021 versus 2020 for Salesforce globalt kommer det amerikanske softwareselskabs danske afdeling ud med en omsætningsvækst, der ligger endnu højere.

1 - 25 af 2463

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs