Martin Thorborg "kan ikke lade være" med at stifte nye virksomheder

Serieiværksætteren Martin Thorborg finder glæde i at opbygge nye virksomheder, men mister motivationen, når det hele kører på skinner.
Foto: Creative Commons
Foto: Creative Commons

Efter salget af internetsøgemaskinen Jubii mistede Martin Thorborg motivationen til at arbejde, lige indtil han begyndte at stifte nye virksomheder. Derfor er det, hvad han siden sluthalvfemserne har beskæftiget sig med, skriver Berlingske Business på baggrund af et radiointerview i programmet Succeskriteriet.

I dag er Martin Thorborg dog adm. direktør i regnskabsfirmaet Dinero, som han selv stiftede og siden solgte til norske Visma. Men han fortæller, at han indenfor en årrække godt kunne starte noget nyt op, for han kan "simpelthen ikke lade være."

"Jeg har det lidt ligesom en landmand, som får en kalv og passer og plejer den. Men på et eller andet tidspunkt skal den jo slagtes. Når det hele virker, giver overskud og folk er glade, så er der mange, der er meget bedre end mig til at drive det videre. Så taber jeg motivationen og vil hellere sælge og starte forfra igen," siger han i radiointerviewet.

It-selskabet Ageras droppede planerne om at blive børsnoteret i Danmark

It-iværksætter: "Jeg ganger med pi, når ingeniører siger, hvor lang tid noget tager" 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også