ITWatch

Martin Thorborg "kan ikke lade være" med at stifte nye virksomheder

Serieiværksætteren Martin Thorborg finder glæde i at opbygge nye virksomheder, men mister motivationen, når det hele kører på skinner.

Foto: Creative Commons

Efter salget af internetsøgemaskinen Jubii mistede Martin Thorborg motivationen til at arbejde, lige indtil han begyndte at stifte nye virksomheder. Derfor er det, hvad han siden sluthalvfemserne har beskæftiget sig med, skriver Berlingske Business på baggrund af et radiointerview i programmet Succeskriteriet.

I dag er Martin Thorborg dog adm. direktør i regnskabsfirmaet Dinero, som han selv stiftede og siden solgte til norske Visma. Men han fortæller, at han indenfor en årrække godt kunne starte noget nyt op, for han kan "simpelthen ikke lade være."

"Jeg har det lidt ligesom en landmand, som får en kalv og passer og plejer den. Men på et eller andet tidspunkt skal den jo slagtes. Når det hele virker, giver overskud og folk er glade, så er der mange, der er meget bedre end mig til at drive det videre. Så taber jeg motivationen og vil hellere sælge og starte forfra igen," siger han i radiointerviewet.

It-selskabet Ageras droppede planerne om at blive børsnoteret i Danmark

It-iværksætter: "Jeg ganger med pi, når ingeniører siger, hvor lang tid noget tager" 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs