ITWatch

Bang & Olufsen ansætter direktør med digitalt ansvar

Bang & Olufsen har fundet en ny direktør, der skal stå i spidsen for digitaliseringen af den hæderkronede danske virksomhed.

Foto: PR/B&O/Michael Moellegaard

Den danske tv- og elektronikproducent Bang & Olufsen har ansat 31-årige Christian Birk i en nyoprettet stilling som digital direktør.

Christian Birk bliver samtidig med ansættelsen en del af det globale ledelsesteam hos Bang & Olufsen, hvor han starter 16. oktober 2017, skriver selskabet i en meddelelse.

"Jeg er sikker på, at vi med Christian har fundet den rigtige person til at drive digitaliseringen af virksomheden."

"Vi er i gang med en forandringsproces, hvor vi skal styrke vores digitale kompetencer betydeligt og kundeoplevelsen på tværs af vores kanaler. Christian har stor erfaring med at drive sådanne forandringsprocesser, og det får vi glæde af fremover," siger adm. direktør Henrik Clausen i meddelelsen.

Christian Birk kommer fra teknologivirksomheden DigitasLBi, hvor han har haft flere stillinger over de seneste seks år. Inden da arbejdede Christian Birk for Vodafone.

/ritzau/FINANS

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs