ITWatch

Eivind Kolding træder ind i bestyrelsen hos fintechselskab

Den tidligere topchef i Danske Bank bliver bestyrelsesmedlem i data- og fintechselskabet BIQ, der samtidig skifter ud på direktørposten.

Eivind Kolding er ny mand i BIQ's bestyrelse. | Foto: Mik Eskestad/POLFOTO/arkiv

BIQ’s nye bestyrelsesmedlem er en mand, der er vant til at kigge på nøgletal. Der er tale om Dansk Banks tidligere topchef Eivind Kolding, der fra 1. august er blevet en del af bestyrelsen i data- og fintechselskabet.

Det skriver Børsen.

"Det er en spændende virksomhed, der er kommet langt med at udnytte data. De spurgte, om jeg ville hjælpe med at komme videre fra det niveau, de er på," siger Eivind Kolding til Børsen.

Samtidig med tiltrædelsen af det nye bestyrelsesmedlem sætter BIQ’s stifter Rasmus P. Nielsen sig til rette i direktørstolen.

Medie: Apple lancerer betalingstjeneste i Danmark  

Simcorp gennemfører opkøb af italiensk softwarefirma 

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs