Tidligere eliteroer bliver direktør for it-serviceselskab

Niels Laulund overtager direktørposten i den tre år gamle servicevirksomhed IT-Mester.
Niels Laulund er ny direktør i IT-Mester. | Foto: PR/IT-Mester
Niels Laulund er ny direktør i IT-Mester. | Foto: PR/IT-Mester

Niels Laulund har vundet både VM- og OL-guld som en del af Guldfireren. Nu kaster den tidligere eliteroer sig ud i en ny udfordring som direktør for it-servicevirksomheden IT-Mester. Han afløser fra dags dato den hidtidige daglige leder Jørn Grankvist på posten.

Selskabet blev etableret i 2014 og er en sammenslutning af 40 lokale it-servicevirksomheder, der dækker det meste af landet.

Målgruppen er mindre virksomheder, som IT-Mester-selskaber hjælper med rådgivning, drift og vedligehold af alt fra hosting og serverinstallering til support af software og opsætning af mailkonti, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye direktør skal sætte nye mål og videreudvikle IT-Mester, lyder det videre fra selskabet, der kom ud af sine to første leveår med minusser på 124.000 og 705.000 kr. 

"Vi har brugt tre år på at opbygge IT-Mester til den landsdækkende virksomhed, den er i dag. Vi står nu over for udvikling af næste fase, hvilket forudsætter en ledelsesprofil, som den Niels kan tilbyde. Niels Laulund kom ind i IT-Mester med erfaring fra ledende stillinger i Netværk Danmark og Riemann A/S, og han har bidraget til udvikling og design af IT-Mesters koncept frem til nu," udtaler bestyrelsesformand for IT-Mester, Lars Saltoft Kristoffersen, i pressemeddelelsen.

Niels Laulund kommer fra en stilling som adm. direktør i Riemann A/S.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

HP efter stor rokade: Vi står et godt sted

For abonnenter