ITWatch

Tidligere eliteroer bliver direktør for it-serviceselskab

Niels Laulund overtager direktørposten i den tre år gamle servicevirksomhed IT-Mester.

Niels Laulund er ny direktør i IT-Mester. | Foto: PR/IT-Mester

Niels Laulund har vundet både VM- og OL-guld som en del af Guldfireren. Nu kaster den tidligere eliteroer sig ud i en ny udfordring som direktør for it-servicevirksomheden IT-Mester. Han afløser fra dags dato den hidtidige daglige leder Jørn Grankvist på posten.

Selskabet blev etableret i 2014 og er en sammenslutning af 40 lokale it-servicevirksomheder, der dækker det meste af landet.

Målgruppen er mindre virksomheder, som IT-Mester-selskaber hjælper med rådgivning, drift og vedligehold af alt fra hosting og serverinstallering til support af software og opsætning af mailkonti, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye direktør skal sætte nye mål og videreudvikle IT-Mester, lyder det videre fra selskabet, der kom ud af sine to første leveår med minusser på 124.000 og 705.000 kr. 

"Vi har brugt tre år på at opbygge IT-Mester til den landsdækkende virksomhed, den er i dag. Vi står nu over for udvikling af næste fase, hvilket forudsætter en ledelsesprofil, som den Niels kan tilbyde. Niels Laulund kom ind i IT-Mester med erfaring fra ledende stillinger i Netværk Danmark og Riemann A/S, og han har bidraget til udvikling og design af IT-Mesters koncept frem til nu," udtaler bestyrelsesformand for IT-Mester, Lars Saltoft Kristoffersen, i pressemeddelelsen.

Niels Laulund kommer fra en stilling som adm. direktør i Riemann A/S.

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs