ITWatch

Politianmeldt it-mand: "Jeg er ikke hacker, jeg er på barsel"

Esben Warming Pedersen er blevet politianmeldt af KMD for at have fundet et hul i KMDs kommunesystem. Men han mener bare, at han har gjort sin borgerpligt.

Esben Warming Pedersen er af KMD blevet meldt til politiet for hacking. Selv mener han, at han bare har fundet og gjort opmærksom på en fejl i systemet. | Foto: Privatfoto: Esben Warming

For Esben Warming Pedersen, der er seniorkonsulent hos it-selskabet Netcompany, er hans barsel med sønnen Eigil blevet ekstremt voldsom. Efter han fandt et hul i Frederiksberg Kommunes it-system til pladsanvisningen, er han nu blevet politianmeldt for hacking af KMD.

"Jeg er inde og søge efter institutionsplads til min søn Eigil, for jeg er på barsel, og derfor går jeg ind på Frederiksberg Kommunes hjemmeside," forklarer han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Vækstfondens topchef stopper

Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling. Det sker i forbindelse med, at Vækstfonden fra nytår bliver en del af den nye Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Han har sidste arbejdsdag 10. oktober.

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs