Oracle udnævner ny dansk landechef

Oracle udnævner ny dansk landechef. Den nuværende skal være ansvarlig for Tyskland. (Opdateret).
Ingrid Mjøen er ny landechef for Oracle i Danmark. | Foto: PR/Oracle
Ingrid Mjøen er ny landechef for Oracle i Danmark. | Foto: PR/Oracle

Oracle Danmark har indsat ny landechef og udnævner Ingrid Mjøen som afløser efter Kenneth Johansen, der skal videre til Tyskland som ansvarlig for dette marked.

38-årige Ingrid Mjøen bliver landechef for Oracle Danmark samt leder af forretningsenheden Technology Sales på det danske marked, skriver Oracle.

Hun har været i Oracle siden 2005 og startede som sælger. Herefter blev hun salgsdirektør for det nordiske salg til små og mellemstore virksomheder.

"På baggrund af sin succes med det nordiske SMV-salg, blev hun efterfølgende forfremmet til salgsdirektør med ansvar for de største kunder i Danmark, hvor hun har ydet et markant bidrag til at udvikle den danske cloud-forretning," skriver Oracle i meddelelsen.

Ingrid Mjøen, der kommer fra Norge, siger i forbindelse med udnævnelsen:

"Jeg ser meget frem til rollen som landechef. Danske virksomheder er i fuld færd med en omfattende omstilling af både forretningsmodeller og den understøttende teknologi. Denne transformation omfatter i høj grad et skift til cloudbaserede infrastrukturer, og jeg tror på, at Oracle er bedst i stand til at støtte både nye og eksisterende kunder på denne rejse. Ikke mindst i kraft af den nye EU Cloud Region (klynge af datacentre), som vi annoncerede i Frankfurt for nylig."

Kenneth Johansen, der har været landechef for Oracle Danmark siden 2011, er samtidig blevet udpeget som ny landechef for Oracle Tyskland, hvor han samtidig får ansvaret for forretningsenheden Technology Sales på det tyske marked, hedder det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Magnus Møller

Ib Kunøe forlader formandsposten i Atea