ITWatch

En af Danmarks bedste CIO's skifter job

Fødevarevirksomheden Chr. Hansen skal til at lede efter en ny CIO. Den hidtidige CIO Thomas Okke Frahm skifter nemlig job.

PR/Chr. Hansen | Foto: PR/Chr. Hansen

Efter i fire år og fem måneder at have stået i spidsen for fødevareingrediens-selskabet Chr. Hansens it skifter Thomas Okke Frahm nu til danske Nilfisk. Det skriver Computerworld.

Thomas Okke Frahm var en af de fem nominerede til titlen som årets CIO i 2015, og af en kort statusopdatering på Linkedin fremgår det nu, at han har fået ny titel af "chief information officer at Nilfisk". Heraf fremgår det også, at han tiltræder 1. maj og får den fulde titel af vice president og CIO.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs