ITWatch

Dansk Oracle-direktør: "Det kunne blive et rædselsfuldt eller fantastisk samfund via it"

ITWatch sætter fokus på interessante profiler i it-branchen og på, hvorfor det lige præcis var her, de endte med at gøre karriere. For nogle et bevidst valg, for andre en tilfældighed. I dag svarer er global vice president i Oracle system support Camilla Kampmann, der tidligt vidste, at hun "ville være politiker eller noget inden for it."

Camilla Kampmann, global vice president i Oracle system support.

Hvilken karrierevej så du for dig selv som ung?

"Jeg viste allerede i 7. klasse, at jeg enten ville være politiker eller noget inden for it. Derfor meldte jeg mig ind i det radikale ungdom og meldte mig til programmering i ungdomskolen. På den måde holdt jeg begge muligheder åbne. I dag er jeg stadig medlem af radikale og sidder i partiets hovedbestyrelse samt er formand for vores grønne omstillingspolitik. Jeg har arbejdet i it-branchen i over 20 år. Og ingen af de to valg har jeg fortrudt."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs