ITWatch

En god leder giver sit Lego videre

Bruxelles, Florida, Luxembourg, London og nu København. 43-årige Rasmus Koefoed-Jespersen har aldrig sagt nej til en karrieremulighed. Han har længe flirtet med ledelse uden at turde sige det højt. I dag er han både chef for det engelske designbureau Sparck og it-konsulenthuset BJSS’s nye danske afdeling.

Rasmus Koefoed-Jespersen, adm. direktør i designbureauet Sparck og leder af it-konsulenthuset BJSS's nye danske afdeling. | Foto: Pr

Da Rasmus Koefoed-Jespersen blev færdiguddannet radiomekaniker i år 2000, blev han headhuntet til Sony Nordic i Ballerup for at skille, reparere og kvalitetssikre Sonys nyeste elektronik og telefoner. Udover at tale med producenten i Japan og diverse forhandlere brugte han også en del tid på at følge udviklingen i de store Excellark, som hans garvede chef med 48 års anciennitet lavede.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ericsson: De næste fem år vil vores dataforbrug eksplodere

Om blot fem år vil antallet af 5G-abonnementer i verden runde fem milliarder og 80 procent af alle mobile bredbåndsabonnementer vil være baseret på 5G. Sådan lyder et par forudsigelser fra Ericssons årlige rapport om de kommende år på mobilområdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs