ITWatch

Preben Damgaard sparker investeringer i nye it-selskaber til hjørne

Erhvervsmanden og it-investoren holder med egne ord armene ind til siden, når det kommer til at gå ind i nye investeringer. I stedet for koncentrerer Preben Damgaard sin kapital om de eksisterende investeringer i blandt andet Too good to go.

Foto: Esben Zøllner Olesen

Pendulet er svinget i den modsatte retning, og det er gået stærkt. Det tidligere fokus på høj vækst er blevet skiftet ud med et skarpt blik på bundlinjen for mange it-selskaber.

Samtidig er adgangen til risikovillig kapital blevet sværere i takt med, at investorer i stigende grad retter blikket mod deres eksisterende investeringer frem for at lede efter det næste potentielle guldæg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs