ITWatch

Tidligere Penneo-topchef er tilbage i direktør-rolle

Niels Henrik Rasmussen er ny topchef hos Donkey Republic. Her får han til opgave at strømline forretningen hos cykeldelingstjenesten.

Foto: Penneo/PressConnect/PR

For to år siden trak Niels Henrik Rasmussen sig fra rollen som adm. direktør i Penneo. Det skete som følge af et ønske om at fokusere mere på familien, men nu er han tilbage i rollen som topchef.

Fremover skal han stå i spidsen som cykeldelingstjenesten Donkey Republic, hvor han afløser medstifter Erdem Ovacik i rollen, oplyser selskabet.

Erdem Ovacik fortsætter som direktionsmedlem, hvor han skal stå for ekstern promovering af selskabets værdier og rådgivning af den adm. direktør samt bestyrelse om Donkey Republics vision, strategi, produkter og markeder.

Niels Henrik Rasmussen tiltrådte som adm. direktør i Penneo i 2018. Før da var han både investor og formand for selskabet.

Penneo skal investere i vækst på et usikkert marked: Vi følger det nøje

Penneo vokser på toplinjen

Mere fra ITWatch

Digital andelsbevægelse skærper sit fokus i Danmark

Efter at være blevet lanceret herhjemme tidligere på året, skærper selskabet Polypoly nu sit fokus i Danmark. Tjenesten, der både har karakter af aktivisme, forening og forretning, har blandt andet stillet skarpt på bankerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs