ITWatch

"Vi fik ideen fordi vi så hvor galt det stod til"

It-profilen: Rasmus Skovdal arbejdede fire år som tjener på en restaurant, før han blev it-iværksætter. Selvom det er en fordel at løse et problem, man har haft tæt inde på kroppen, er der også faldgruber ved det, fortæller han.

Rasmus Skovdal er medstifter af vagtplanlægningssoftware Workfeed, som han også er adm. direktør for. | Foto: PRIVATFOTO

Med sine blot 27 år hører Rasmus Skovdal til blandt de yngre it-iværksættere. Ikke desto mindre har han og to medstiftere af vagtplanlægningssoftwaren Workfeed for nylig rejst 11 mio. kroner i en investeringsrunde.

Det giver mulighed for vækst, men det skal ikke være på bekostning af helbredet, fortæller Rasmus Skovdal i vores Q&A med ugens it-profil. Trods sin unge alder har han nemlig allerede prøvet at være nede med stress.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs