ITWatch

"Kasper Hjulmand er en ledertype jeg gerne vil spejle mig i"

It-profilen: Fortællingen om ’Den lille prins’ er den bog, Morten Ekebjærg oftest vender tilbage til for at finde inspiration. Han er adm. direktør for Cellnex, som sidste år overtog mobiloperatøren 3’s masteforretning.

Morten Ekebjærg, adm. direktør for Cellnex Danmark, spejler sig blandt andre i landsholdstræner Kasper Hjulmands ledelsesstil. | Foto: Cellnex / PR

Spanskejede Cellnex overtog sidste år mobiloperatøren 3’s masteforretning for 3 mia. kr. Morten Ekebjærg, som var ansat i 3 på det tidspunkt, fulgte med over i Cellnex som adm. direktør for selskabets nye danske afdeling.

Springet til rollen som øverste chef har været stort, men Morten Ekebjærg har grebet det an ved at spejle sig i sine egne tidlige ledere og i landsholdstræner Kasper Hjulmand. Fortællingen om ’Den lille prins’ rummer desuden nogle vigtige ledelsesprincipper, fortæller han i vores Q&A med ugens it-profil.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs