ITWatch

Ciscos danske topchef stopper

Efter 17 år i koncernen forlader Cisco Danmarks adm. direktør nu posten. Vil søge nye muligheder uden for virksomheden, lyder det.

Carsten Videcrantz forlader posten som adm. direktør i Cisco Danmark. | Foto: Cisco/PR

Carsten Videcrantz har besluttet af forlade sin stilling som adm. direktør i Cisco Danmark. Det bekræfter en talsperson fra it-koncernen i en mail til Børsen.

“Carsten Videcrantz har besluttet at forlade Cisco og forfølge nye professionelle muligheder uden for virksomheden. Niels Münster-Hansen, der i øjeblikket er administrerende direktør for North Specialist and Architecture Team, overtager den midlertidige ledelse af Cisco Danmark,” lyder det i mailen.

Det er ikke nyt for Niels Münster-Hansen at varetage jobbet som landechef, han bestred nemlig stillingen inden Carsten Videcrantz, men stoppede i 2019 for at søge nye udfordringer i koncernen.

Carsten Videcrantz blev først konstitueret adm. direktør i Cisco Danmark og kort efter officielt udnævnt. Til det udtalte han til ItWatch:

”Jeg er super glad for det, og jeg føler en masse god energi efter en lang periode, hvor der har været en del usikkerhed.”

Carsten Videcrantz har i alt været 17 år i den amerikanske it-virksomhed.

Cisco straffes - nedjusterer efter Kina-nedlukninger og krig

Cisco øger tilbagekøb af egne aktier med 15 mia. dollar

”Det er næsten lige som et langdistance forhold – man skal mødes fysisk en gang imellem for at gnisten er dér”

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs