ITWatch

Ciscos danske topchef stopper

Efter 17 år i koncernen forlader Cisco Danmarks adm. direktør nu posten. Vil søge nye muligheder uden for virksomheden, lyder det.

Carsten Videcrantz forlader posten som adm. direktør i Cisco Danmark. | Foto: Cisco/PR

Carsten Videcrantz har besluttet af forlade sin stilling som adm. direktør i Cisco Danmark. Det bekræfter en talsperson fra it-koncernen i en mail til Børsen.

“Carsten Videcrantz har besluttet at forlade Cisco og forfølge nye professionelle muligheder uden for virksomheden. Niels Münster-Hansen, der i øjeblikket er administrerende direktør for North Specialist and Architecture Team, overtager den midlertidige ledelse af Cisco Danmark,” lyder det i mailen.

Det er ikke nyt for Niels Münster-Hansen at varetage jobbet som landechef, han bestred nemlig stillingen inden Carsten Videcrantz, men stoppede i 2019 for at søge nye udfordringer i koncernen.

Carsten Videcrantz blev først konstitueret adm. direktør i Cisco Danmark og kort efter officielt udnævnt. Til det udtalte han til ItWatch:

”Jeg er super glad for det, og jeg føler en masse god energi efter en lang periode, hvor der har været en del usikkerhed.”

Carsten Videcrantz har i alt været 17 år i den amerikanske it-virksomhed.

Cisco straffes - nedjusterer efter Kina-nedlukninger og krig

Cisco øger tilbagekøb af egne aktier med 15 mia. dollar

”Det er næsten lige som et langdistance forhold – man skal mødes fysisk en gang imellem for at gnisten er dér”

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs