ITWatch

Seed Capital-medstifter leder efter sin afløser

Seed Capital, der er storinvestor i it-branchen, skal have ny frontfigur, ifølge nuværende topchef Ulla Brockenhuus-Schack, som har hyret rekrutteringsselskab til opgaven.

Foto: SeedCapital

Tiden er inde til et generationsskifte i Seed Capital, fortæller Ulla Brockenhuus-Schack, der er ledende partner i ventureselskabet, til Børsen.

Den gradvise udfasning af hendes rolle gælder også de to general partners, Lars Andersen og Niels Vejrup Carlsen.

Årsagen er, at der i 2024 skal rejses kapital til fond V.

”Så bliver vi nødt til at finde en ny managing partner og lave et generationsskifte,” siger Ulla Brockenhuus-Schack, der fyldte 60 år i det forgangne år, til Børsen.

Det internationale rekrutteringsselskab Russell Reynolds Associates har fået opgaven med at finde en afløser for hende som topchef.

“Jeg passer andre folks penge for at sige det på godt jysk, og så er du nødt til at have de lange briller på. Du skal tænke, hvad der er i investorernes bedste interesse,” siger hun til Børsen.

Ulla Brockenhuus-Schack har siden 2004 stået i spidsen for Seed Capital. Frem til 2017 var hun desuden direktør for det statsejede Preseed Innovation, der i dag er kendt som Preseed Capital.

Seed Capital-boss: ”Jo flere penge jeg i sidste ende henter hjem til investorerne desto flere penge er der til mig”

Dansk venturebranche i hopla i 2021

Seed Capital investerer i softwarestartup

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs