ITWatch

SaaS-selskab får ny formand – skal bidrage til international ekspansion

Danske Ulobby har ambitioner om at vokse i udlandet. Det skal et nyt ansigt på formandsposten sørge for kommer til at ske for softwareselskabet.

Medstifter og adm. direktør for Ulobby, Anders Kopp Jensen. | Foto: Ulobby/PR

Mogens Hafstrøm Nielsen er ny bestyrelsesformand for SaaS-selskabet Ulobby. I den rolle skal han hjælpe softwareselskabet med at vokse i Norden i løbet af det kommende år, oplyser Ulobby i en pressemeddelelse.

"Ulobby er et SaaS scale-up, der har vist sig levedygtig og med en god mulighed for at opnå en førende position på det europæiske marked. Som bestyrelsesformand ser jeg frem til at være med til at facilitere den udvikling, som teamet allerede er i fuld gang med, og som vi skal fortsætte med henblik på yderligere succes både i og uden for Danmark," udtaler Mogens Hafstrøm Nielsen i meddelelsen.

Ulobby står bag en softwareplatform med fokus på Public Affairs og Stakeholder Management. Selskabet blev etableret i 2016 og tæller 17 ansatte på kontorer i Danmark og Belgien.

"Vi ønsker at ekspandere yderligere, særligt i Norden næste år, og samtidig er vi i en unik position som scale-up, at vi er godt på vej mod profitabilitet, hvilket Mogens også med sin erfaring fra andre selskaber kan hjælpe os til at nå i mål med i 2022," siger medstifter og adm. direktør Anders Kopp Jensen i meddelelsen.

Mogens Hafstrøm Nielsen tiltrådte som formand 1. august, hvor han afløste Michael Bjørnlund på posten.

Markant værdistigning i danske tech-startups første venturerunder 

Dansk tech-startup rejser millioner i ny investeringsrunde 

Mere fra ITWatch

Peter Colsted er ny formand hos Schultz

It-selskabet Schultz får ny bestyrelsesformand i skikkelse af den garvede tech-boss Peter Colsted. Han skal være med til at øge selskabets aftryk på både det offentlige og private marked, lyder det.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs