ITWatch

Unity-stiftere er blandt Danmarks rigeste

Et nyt regnskab for Unity-stifterne David Helgason og Joachim Antes fælles selskab viser, at det kom ud af 2020 med et overskud på godt 24 mia. kr.

Foto: Sebastian Buur Gunvald/ERH

Unity-stifterne David Helgason og Joachim Ante er strøget ind blandt de rigeste personer i Danmark med en solid to-cifret milliardformue, skriver Finans.

Deres fælles holdingselskab OTEE 2020 Aps har netop i offentliggjort et regnskab, der viser et overskud i 2020 på 23,8 mia. kr.

Den samlede formue i selskabet, der rummer de to medstifteres aktieposter i Unity, er på 27,4 mia. kr., hvilket altså placerer de to blandt landets rigeste.

Den tredje medstifter af selskabet, som blev grundlagt i en kælder på Nørrebro i 2003, Nicholas Francis, er ligeledes ganske velhavende. Han stiftede sidste år selskabet Francis Family Fund, der har en egenkapital på 2,5 mia. kr., skriver Finans.

Unity står bag software, der i dag bliver brugt til udviklingen af mere end halvdelen af alle computerspil på globalt plan.

Milliardsalg af danske techselskaber får det til at boble på den danske iværksætterscene 

Unity ser "enormt potentiale" i nyt marked hos robotindustrien 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs