ITWatch

Chef stopper i Center for Cybersikkerhed

CFCS skal finde en ny topchef efter Thomas Lund-Sørensen, der stopper på posten.

Foto: Rune Aarestrup Pedersen/ERH

Siden 2012 har Thomas Lund-Sørensen stået i spidsen for Center for Cybersikkerhed i Forsvarets Efterretningstjenesten, men nu stopper han på posten, skriver Computerworld.

Dermed skal enheden, som hjælper myndigheder og virksomheder med at ruste sig mod digitale trusler, have en ny chef i spidsen for organisation, når Thomas Lund-Sørensen forlader jobbet til oktober.

"CFCS er vokset substantielt over årene, og det er uden tvivl 'the Center of Exellence', når det kommer til cybersikkerehd i Danmark. Det er uden for enhver tvivl, at jeg er tilfreds med resultatet og den succes vi har opnået i løbet af det seneste årti," skriver Thomas Lund-Sørensen på LinkedIn ifølge Computerworld.

Udover rollen som chef for CFCS har Thomas Lund-Sørensen som diplomat mangeårig erfaring fra Udenrigstjenesten og Forsvarets Efterretningstjeneste.

Investorer kaster sig over selskaber der beskytter virksomheder mod hackerangreb 

Efter stort hackerangreb: Partier kræver, at flere tilkobles spiontjenestes overvågning 

Mere fra ITWatch

EET fortsætter aggressiv strategi med ny ejer

Hardwaredestributøren EET er blevet solgt til endnu en kapitalfond, der med et mere internationalt afsæt skal skubbe til aggressiv vækstrategi med opkøb i hobetal. "Vi er i en god gænge, som Pamplona kan være med til at accelerere," lyder det fra topchef om den nye ejer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs