ITWatch

EG-chefen runder milliarden i opkøb

EG har gennemført talrige opkøb og har nu rundet milliarden, som selskabet har spenderet på softwareselskaber, siger topchefen. Samtidig har EG solgt fra, senest IT Minds, og tilpasningen af selskabet gennem frasalg er gennemført.

Mikkel Bardram har stået i spidsen for EG i fem år. | Foto: PR

EG har nu rundet den første milliard, som selskabet har brugt på opkøb.

Som topchefen Mikkel Bardram annoncerede, da EG blev videreført som rendyrket softwarehus under den nuværende ejer, fonden Francisco Partners, har selskabet jagtet talrige softwarevirksomheder med branchefokus. Og i sidste uge kunne EG så sætte sig på yderligere to selskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs