ITWatch

Tidligere radiovært bliver presse- og public affairs-chef hos Norlys

Fiber- og energiselskabet har forfremmet Josefine Kofoed til en ny rolle som presse- og public affairs-chef for hele koncernen.

Foto: Norlys/PR

Fremover vil Norlys styrke sammenspillet mellem pressearbejdet og public affairs-indsatsen og har derfor ansat Josefine Kofoed til stillingen som chef for hele området i koncernen.

Hun kommer fra en position som public affairs-chef for Norlys' teleforretning og har tidligere blandt andet været journalist og vært på den hedengangne radiostation Radio24syv.

Målet med ansættelsen er at styrke Norlys stemme i det politiske arbejde og den offentlige debat, lyder det fra koncernen.

"Vi ser et behov for, at vi i højere grad får bygget bro mellem vores presseindsats og vores politiske arbejde. Som en af Danmarks største virksomheder har vi ikke kun en ret, men også en pligt til at blande os i den offentlige debat, når det gælder det helt presserende behov for at sikre grøn omstilling og digitalisering," udtaler Jesper Barslund Jacobsen, COO i Norlys, i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Den dialog foregår både på Christiansborg, på borgmesterkontorerne og i medierne, og derfor er det vigtigt for Norlys, at vi fremover får en stærk stemme alle tre steder."

Josefine Kofoed er allerede tiltrådt den nye stilling.

Nye tal kaster lys over TDC's fibersatsning

Telenor vil kapre erhvervskunder med løsninger i forlængelse af kerneforretningen

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger