ITWatch

Netcompany-boss bliver formand for Fonden for Entreprenørskab

André Rogaczewski tager over efter Lars Nørby Johansen på formandsposten hos Fonden for Entreprenørskab.

Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix

Adm. direktør i Netcompany, André Rogaczewski, er ny formand for Fonden for Entreprenørskab.

Det oplyser fonden i en meddelelse.

André Rogaczewski overtager posten efter Lars Nørby Johansen, der har været formand siden 2011.

Netcompany-direktøren har siden 2018 været repræsentantskabsformand for Fonden for Entreprenørskab, men sætter sig altså nu i stolen som formand for bestyrelsen.

"Jeg er stolt og glad for at blive betroet posten som bestyrelsesformand for Fonden for Entreprenørskab. Som iværksætter og virksomhedsleder er entreprenørskab en dagsorden, der ligger mit hjerte meget nært," siger André Rogaczewski i meddelelsen.

"Jeg vil i tæt samarbejde med en yderst kompetent og motiveret bestyrelse fortsætte arbejdet for at fremme iværksætteri i Danmark, anspore sulten efter at skabe nye succesfulde virksomheder, der udvikler løsninger på samfundets mest presserende udfordringer og understøtte, at vi får endnu flere dygtige medarbejdere med et entreprenant mindset."

Fonden for Entreprenørskab, der blev oprettet i 2010, har fire ministerier bag sig og har et tæt samarbejde med både uddannelsessystemet og erhvervslivet.

"Med rette vil jeg sige en stor tak til Lars Nørby Johansen for hans store indsats for at fremme entreprenørskab i Danmark. Hans arbejde har været med til at sikre, at mange tusind unge i dag har innovation og iværksætteri som en integreret del af deres undervisning," siger Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab.

"Jeg ser frem til et nyt og tættere samarbejde med André Rogaczewski, hvor vi skal omsætte Fonden for Entreprenørskabs nye strategi til virkelighed; et arbejde hvor vi ønsker entreprenørskab for alle, så unge kan skabe, forandre og gøre en forskel i verden, og hvor især diversitet og udbredelse er vigtige temaer."

Fem nye medlemmer er valgt til DI Digitals bestyrelse

Netcompany-boss efter tab i England: Det er en giftig cocktail

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger