ITWatch

Chr. Hansen henter ny finansdirektør hos Microsoft

Den nye finansdirektør kommer fra en stilling i den tyske afdeling af Microsoft og har erfaring fra flere internationale selskaber.

Foto: PR/Chr Hansen

Rollen som Chr. Hansens nye finansdirektør er tilfaldet Lise Skaarup Mortensen, der kommer fra en stilling som finansdirektør ved den tyske afdeling af Microsoft.

Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Lise Skaarup Mortensen, der er 52 år gammel, har en stærk økonomisk baggrund med erfaring i flere store internationale virksomheder.

De sidste otte år har hun været ved Microsoft i ledende stillinger i både Tyskland og Indien, og før det, har hun arbejdet ved bl.a. IBM, A.P. Møller-Mærsk og BG Bank.

"Jeg er meget glad for, at vi i Lise har fundet den rigtige finansdirektør for Chr. Hansen. Lise har meget relevant international erfaring, ambitioner med høj ydeevne og en god track-record. Da hun kommer fra software og digital servicesektoren, vil Lise være godt positioneret til at hjælpe Chr. Hansen og vores teams med at videreudvikle vores digitale, dataanalyse og produktivitetsagenda," siger administrerende direktør Mauricio Graber omkring ansættelsen og fortsætter:

"Lise er ambitiøs og målstyret, hvilket gør hende til et godt match. Desuden er jeg overbevist om, at hendes enorme internationale erfaring vil gøre det muligt for hende at bringe endnu mere mangfoldighed af tanker til vores virksomhedslederteam. Jeg ser frem til at byde Lise velkommen til Chr. Hansen."

Lise Skaarup Mortensen tiltræder stillingen d. 1. oktober, og der vil derfor være en kort overgangsperiode, indtil den nuværende finansdirektør, Søren Westh Lonning, forlader Chr. Hansen ved udgangen af oktober. Han er skiftet til en lignende stilling hos høreapparatproducenten WS Audiology.

Lise Skaarup Mortensen tiltræder direktionen efter overgangsperioden.

"Chr. Hansen har et godt og bredt omdømme, og jeg føler mig beæret over at blive medlem af et så respekteret dansk firma. Jeg ser frem til at lære mine nye kolleger at kende og bidrage til Chr. Hansen," tilføjer Lise Skaarup Mortensen i pressemeddelelsen.

Lise Skaarup Mortensen er dansk statsborger, men bor i øjeblikket i München. Hun flytter dog tilbage til Danmark for at arbejde ved Chr. Hansen. Hun har en kandidatgrad i Business Administration & Economics fra Aarhus Universitet.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

It-selskab køber Microsoft-hus

Microsoft lukker alle fysiske butikker på verdensplan

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger