ITWatch

Softwarehus henter erfaren profil til at stå i spidsen for ERP-forretningen

Softwarehuset Fiftytwo henter ny chef, der skal stå i spidsen for Dynamics 365-forretningen

Pia Munk kommer fra en stilling hos det finske it- og softwarehus Solteq. Tidligere har hun bl.a. været Director for Retail og Consumer Service hos CGI og it-chef hos Jysk. | Foto: Fiftytwo/PR

Pia Munk er ny chef for Dynamics 365-forretningsområdet hos Fiftytwo. I den rolle skal hun føre en række nye tiltag og vækstinitiativer ud i livet hos softwarehuset, lyder det i en pressemeddelelse.

"Pia Munck kommer med solid international erfaring i at opbygge og skalere forretningsenheder og har samtidig en dyb indsigt i D365 Business Central og LS Retail. Derfor har vi store forventninger til, at hun sammen med resten af huset kan sætte ekstra fart på vores Dynamics 365 vækst," siger Fiftytwos adm. direktør, Henrik Salicath.

Fiftytwos ambitioner om at skrue op for blusset i sin Dynamics 365-forretningen betyder konkret, at Pia Munck bl.a. får ansvaret for implementering af softwareplatformen 52Leasing, der er målrettet operationel og finansiel leasing. Fiftytwo har udviklet platformen i partnerskab med Totalbankens leasingselskab Dansk Erhvervsfinansiering og Alm. Brand Leasing.

Derudover får den Pia Munk til opgave at sammensmelte Fiftytwos pris- og e-commerce motor med Microsofts Dynamics 365 Business Central. Som chef for forretningsområdet skal også sikre produktudviklingen, metoder og kvalitetssikring i leverancer til kunderne, lyder det i meddelelsen.

Hun kommer med lang erfaring inden for arbejdet med ERP. Senest har hun været hos det finske it- og softwarehus Solteq. Før da har Pia Munk været Director for Retail og Consumer Service hos CGI, arbejdet for den amerikanske elektronikvirksomhed PR Electronics og været it-chef hos Jysk.

"Fiftytwo har et ekstremt solidt fundament, vi nu skal bygge videre på – både på produkt- og medarbejdersiden. Vi har en række løsninger, der er uden sidestykke, og vi leverer til de absolut førende brands i markedet. Jeg glæder mig derfor vildt til opgaven med at eksekvere den strategi, der ligger klar for D365-forretningen," lyder det fra Pia Munck i meddelelsen.

SAP genåbner dansk kontor på lavt blus 

CGI skal opgradere ERP-system for dansk erhvervsklenodie 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs