ITWatch

Vivino-stifter: Svært at slippe driften

Det har med Heini Zachariassen egne ord været "pissesvært" at forlade posten som topchef i iværksættervirksomheden Vivino, fortæller han til Berlingske.

Jens Panduro/Vivino
Foto: Jens Panduro/Vivino

Heini Zachariassen, der for et år siden trådte tilbage som CEO i den succesrige, internationale iværksættervirksomhed, vinappen Vivino, har haft det svært, siden han slap topposten i den virksomhed, han selv stiftede tilbage i 2010.

Det fortæller han i et interview med Berlingske lørdag.

"Det har været pissesvært. Alt er gået godt, men det er bare svært at give slip. Man er ekstremt intens og dedikeret til det, som man bygger. Og det rammer dig så også, når du ikke må være besat af det projekt længere" siger Heini Zachariassen, der i dag er erstattet på topposten af amerikanske Chris Tsakalakis.

Heini Zachariassen er han stadig en del af virksomheden og sidder i bestyrelsen og er fuld tid på kontoret i hovedsædet i San Francisco, hvor han leder en række større projekter, skriver Berlingske.

"Der sker en naturlig modning af virksomheden. I begyndelsen går alt vildt stærkt, og du bygger noget hurtigt. Men efter nogle år går det langsommere, og opgaverne bliver mere operationelle. Det er ikke en hemmelighed, at jeg ikke tænder meget på det operationelle. Jeg elsker at sætte gang i processer og få ting til at fungere. Det er sjovt. Men jeg synes ikke, at det er så interessant, når det først fungerer," forklarer han til avisen.

Vivino-stifter havde vanskeligt ved afsked med direktør-rolle

Serieiværksætter: "Mange tech-selskabers prissætning er helt hjernedød"

Striber af tech-folk i blå bog – se listen her

 

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger